Home Lifestyle Body LOL: vrouw neemt grappige selfie met zus die op bevallen staat

LOL: vrouw neemt grappige selfie met zus die op bevallen staat

Lachen met het leed van een ander is af en toe toegestaan!

© Kat Armendariz

Een mens moet al eens kunnen lachen. Zélfs als het om het leed van je lieve zus gaat. Een selfie tijdens haar pijnlijke bevalling is dan ook helemaal oké!

De 27-jarige Amerikaanse Kat Armendariz nam een iconische selfie die momenteel viraal gaat. Op de selfie is een glimlachende Kat te zien, met een lijdende zus op de bevallingstafel op de achtergrond. Kat heeft zelf al vier kindjes en vond het wel grappig om de allereerste gigantisch pijnlijke ervaring van haar 20-jarige zus Kimberly Ramirez op beeld te vereeuwigen. De foto werd ondertussen al meer dan een half miljoen keer bekeken op Imgur.

Dankbaar voor de afleiding

Kimberly zag er gelukkig ook zelf de humor van in, vertelde ze aan PEOPLE.com: ‘De weeën begonnen en dat was geen aangenaam gevoel. Ik vond de foto grappig en hij hielp de pijn een beetje te verzachten.’

De foto werd genomen om 3u15 ‘s nachts. Kat bleef vijftien uur lang bij haar bevallende zus. Kimberly kreeg een zoontje, Zayden. ‘Wanneer Zayden ouder is, zal hij zelf kunnen zien dat zijn geboorte woest was’, besluit een trotse tante.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.