https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOL LOL: 7 redenen om met een leerkracht op date te gaan

LOL: 7 redenen om met een leerkracht op date te gaan

2. Hij weet perfect hoe hij met je ouders moet omgaan

Leerkrachten zijn geweldig: ze zijn geduldig, intelligent en grappig en blijken ook nog eens de ideale partner te zijn. Niet dat we je aanraden om je vijftigjarige wiskundeleraar te versieren, maar als je ouder dan 18 bent en géén les krijgt van Mister Handsome, mag je wel een visje uitgooien naar die leerkracht (in spe). En wel om de volgende redenen:

1. Zei iemand vakantie?

Leerkrachten hebben twee maanden zomervakantie. En ook herfst-, kerst-, krokus-, en paasvakantie. Als jij in de zomer graag met de rugzak de wereld rondtrekt of een maandje in een strandstoel wil doorbrengen, is een leraar jouw perfecte partner.

2. Hij weet perfect hoe hij met je ouders moet omgaan

Leerkrachten moeten elke dag met ouders dealen en leren tijdens oudercontacten die ouwelui juist te bespelen. Dat wil zeggen dat hij ook jouw ouders binnen de seconden weet in te palmen. Bonuspunten!

3. Je leert elke dag iets bij

Het is hun job om op de hoogte te zijn van de actualiteit. Bovendien staan zij de hele dag in contact met kinderen of jongeren, waardoor zij altijd mee zijn. En jij dus ook.

4. Hij kan goed om met kinderen

En dat komt goed van pas wanneer jullie ooit aan kinderen beginnen. Maar ook als jij een aanval van PMS of een hysterische huilbui krijgt, weet hij wat te doen.

5. Hij is onbaatzuchtig

Leraren denken in de eerste plaats aan de gevoelens en wensen van de ander. En een relatie waarin iemand rekening houdt met jouw emoties is fijn. Bovendien komt dit ook tot uiting binnen de vier muren van je slaapkamer. Plezier verzekerd!

6. Hij zet elke situatie naar zijn hand

Hun job leert hen elke gebeurtenis naar iets goeds om te zetten en ze blijven altijd kalm. Ook als jij totaal onredelijk bent.

7. Hij wordt niet gedreven door geld

Het draait hen om voldoening. Als dat niet sexy is.

Lees ook: