Home LOL 7 dingen die aantonen dat je ‘one of the guys’ bent

7 dingen die aantonen dat je ‘one of the guys’ bent

5. Wanneer je vriendinnen het hebben over hun favoriete primer, vraag jij je af waar er geverfd moet worden.

© helena lopes via unsplash

Spendeer je liever een dagje op het voetbalveld dan in de winkelstraten? En heb je geen idee waar je vriendinnen het over hebben als ze bezig zijn over primers, maar weet je wel wat een bougie is? Dan ben je allicht one of the guys. Natuurlijk is niets zwart-wit en zijn we allemaal gewoon lekker wie we zijn, maar een greep uit deze dingen is vast en zeker herkenbaar voor wie weleens one of the guys is.

1. Meer mannelijke vrienden

Je vriendenkring bestaat vooral uit mannen in plaats van vrouwen. Je komt gewoon veel beter overeen met iemand van het andere geslacht en je voelt je meer op je gemak in hun gezelschap.

2. Fan van platte humor

Je houdt enorm van onnozele en platte humor. Zo heb je gegarandeerd de slappe lach als iemand pipi- en kakamopjes bovenhaalt.

3. Je kan tegen een stoot

Je kan heel wat verdragen. Mannen plagen vaak en doen niks liever dan elkaar – soms grove – steken te geven. Jij kan die gemakkelijk incasseren, én je deelt ze zelf ook met veel plezier uit. Al hoef je daar helemaal niet one of the guys voor te zijn, hoor. 😉

4. Actie- en adrenalinefreak

Als je mag kiezen tussen een dagje shoppen of een dagje voetballen, karten of gamen dan gaat je voorkeur toch uit naar een van die laatste activiteiten. Er mag wel wat actie in zitten. Zo zal je ook de eerste zijn die uit een vliegtuig springt, van een rots duikt of aan een rekker wil bengelen bij het bungeejumpen.

5. Geen verstand van make-up

Wanneer je vriendinnen het hebben over hun favoriete primer, vraag jij je af waar er geverfd moet worden. In tegenstelling tot de meeste van hen weet je dan weer wel dat bougies zorgen voor de ontsteking in de cilinders zodat je motor kan draaien.

6. Comfortabele kleding

Je snapt niet goed waarom je een rok en hakken zou aandoen, als er zoiets bestaat als broeken en sneakers. Nooit pijnlijke voeten en je kan op gelijk welke manier neerzitten zonder dat andere mensen je ondergoed zien.

7. Handige Harriette

Als er iets kapot is, bellen ze jou. Zo is een autoband vervangen of een lekkende kraan herstellen allemaal geen probleem voor jou. Je bent een handige Harry – of beter gezegd Harriette – die zelf graag de handen uit de mouwen steekt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.