Home LOL ZIEN: het volledige Sportpaleis geeft het beste van zichzelf in nieuwe videoclip...

ZIEN: het volledige Sportpaleis geeft het beste van zichzelf in nieuwe videoclip van ‘Samson is a DJ’

Spot jij jezelf?

Samson & Gert blijven populair bij jong én oud! Dat bewees het olijke duo woensdagavond nog maar eens tijdens het eerste ‘Throwback Thursday’-concert. Ze namen er hun videoclip voor de single ‘Samson is a DJ’ op en die bleek meteen een schot in de roos te zijn. Hup met die beentjes!

Woensdagavond, tijdens de eerste editie van ‘Throwback Thursday‘, vormde het Sportpaleis de set voor de nieuwe videoclip van ‘Samson is a DJ‘. De nieuwe en vooral verrassende melodie scoorde meteen goed bij het publiek, want iedereen – echt iedereen – ging uit zijn dak.

Jong én oud

‘Samson & Gert’ bestaat ondertussen al 28 jaar en daarom pakten ze het voor hun nieuwe single een tikkeltje anders aan. Het duo wil meegaan met hun tijd en daarom kozen ze voor een dansbare plaat. Wij zijn alvast fan!

Natuurlijk zijn Gert en zijn sprekende hond ook nog grote idolen voor de kleinsten onder ons. En dat zal nog lange tijd zo blijven, want de vrolijke bende lanceert op 8 december de nieuwe kerstsingle ‘Lieve Kerstman’ en vanaf 23 december starten de nostalgische kerstshows.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: