Home LOL Ligt je kat ook altijd op je laptop te spinnen? Dit hebbeding...

Ligt je kat ook altijd op je laptop te spinnen? Dit hebbeding is dé ideale oplossing

Een laptopkrabpaal waar je huisdier haar nageltjes op kan vijlen.

© Оля Хмелюк via Pixabay

Je kat heeft een comfy zetel, een heerlijk zachte mand en een fluffy mat ter beschikking, maar ze kiest steevast je laptop om op te gaan liggen. Dit hebbeding maakt daar voorgoed komaf mee.

Thuis werken kan heel efficiënt zijn, behalve als je even een frisse neust haalt (oké, of voor de derde keer een snack uit de kast of frigo neemt) en je kat bij je terugkomst opnieuw op je laptop ligt. Ze heeft de keuze uit een comfortabele zetel, een – veel te dure – warme mand of een fluffy schapenvelletje, maar toch blijft je laptop haar favoriete plekje. Je kat is je beste vriend, dus je wil het beestje natuurlijk niet onmiddellijk wegjagen, waardoor jouw pauzes altijd een tikkeltje langer duren dan gepland.

Nagels vijlen

Uncommongoods heeft daar nu iets op gevonden. Ze maakten een krabpaal in de vorm van een laptop. Het heeft een scherm met toffe achtergrond die je zelf kan kiezen, en een klavier. Geen kat die het verschil ziet! De toetsen van het klavier maakten natuurlijk plaats voor een dik materiaal waarop je kat naar believen haar nagels kan ‘vijlen’. Dat je viervoeter je laptop kiest als snoozeplekje door de warme lucht dIE het technologisch snufje blaast, laten we even terzijde.

De laptopkrabpaal is 45 x 30 x 6 centimeter groot en kost € 31,13. Je kan het handige hebbeding hier online bestellen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.