Home LOL #icequeenchallenge gaat viraal dankzij vers laagje sneeuw

#icequeenchallenge gaat viraal dankzij vers laagje sneeuw

Niet voor koukleumen!

#icequeenchallenge
© toa heftiba via unsplash

Vlaanderen is bedekt met een prachtig, wit sneeuwlaagje. Mooi om naar te kijken, maar ook om een nieuwe uitdaging aan vast te knopen. Momenteel wagen heel wat mensen zich aan de #icequeenchallenge en dat is er niet een voor koukleumen!

Terwijl de meesten zich momenteel hullen in zo’n zevental laagjes als ze een voet buiten zetten, is de bedoeling van de #icequeenchallenge om in je ondergoed of bikini in de sneeuw te gaan liggen. Tatyana Beloy was gisteren de eerste BV die zich waagde aan deze coole (letterlijk en figuurlijk) uitdaging en dat deed ze met glans! Ze ging op haar rug in de verse laag sneeuw liggen met enkel een slipje aan. Aan haar gezicht te zien, vond ze het geweldig, maar toch ook een beetje koud.

Zalige kiekjes

Ze daagde enkele vrienden uit om haar goede voorbeeld te volgen. In haar hashtags verwijst ze naar de Wim Hof-methode waarmee je je ademhaling onder controle krijgt zodat je de kou beter kan trotseren. Heel wat ijsberen voelden zich geïnspireerd door haar post en besloten ook halfnaakt de koude sneeuw te trotseren. Het leverde alleszins enkele zalige kiekjes op!

Zo poseert Evi Hanssen op een ligstoel met enkel een badpak en een zonnebril aan. Ook onder anderen Kato, Charlotte Anne Bongaerts, Celine Hermans en musicalacteur Matthew John Michel lieten zich niet kennen en deelden het resultaat op hun Instagrampagina. Volg jij ook of hou je toch liever die dikke warme trui aan?

Meer toffe challenges: