Home LOL LOL: 9 x dingen waar we in een hotel allemaal van walgen

LOL: 9 x dingen waar we in een hotel allemaal van walgen

1. Een douchegordijn vol aangekoekte zeepresten

We komen allemaal weleens in een hotel terecht dat rechtstreeks uit onze nachtmerries of een programma van Gordon Ramsay zou kunnen komen. Daar gaat je ontspannende en luxueuze vakantie! Van deze negen dingen walgt sowieso elke hotelgast. Brrr!

1. Een douchegordijn

De grootste nachtmerrie van iedereen die een hotel boekt, moet toch wel een douchegordijn zijn. Niets is zo teleurstellend als een badkamer waarin een nog vochtig douchegordijn vol bacteriën en aangekoekte zeepresten hangt. Het douchegordijn is lava!

2. Haren in de wastafel

We vinden het allemaal walgelijk om onze eigen haren uit de spoelbak te halen, laat staan dat we die van een wildvreemde al kokhalzend uit het putje van de wastafel moeten trekken.

3. Vlekken op de matras

Bespaar je de spontane braakneigingen en trek het hoeslaken niet van het hotelbed. Meestal zijn er op de matrassen vieze bruingele vlekken te bespeuren van god weet welke lichaamssappen. We krijgen er nu al kippenvel van.

4. Een tapis-plain

Voor de kamermeisjes is het een pak handiger om de tapis-plain te stofzuigen dan om de hele boel te vegen én dweilen. Daarom liggen er in hotels vaak (spuuglelijke) vloerkleden waarin er weleens een teennagel, broodkruimel of bloedvlekje te bespeuren is. Om de kriebels van te krijgen!

5. Dode vliegen op de vensterbank

Dat er een vliegje naar binnensluipt kan gebeuren, maar dat ze dan ook nog eens dood op de vensterbank van je hotelkamer liggen, of nog erger: op de lamp plakken, dat gaat een brug te ver. Zelfs met onze verwelkte planten zijn we zo barbaars nog niet.

6. Pleisters in het zwembad

Net nu je dacht dat het niet erger meer kon worden, zwemt er in het zwembad een bebloede pleister in het rond. Niemand die de pleister even uit het water wil halen. Zonde!

7. Plakkende toetsen op de telefoon of afstandsbediening

Keitof, zo’n old school telefoon op de kamer, totdat je hem ook echt wil gebruiken. Je vingers blijven aan de toetsen plakken en ook de hoorn houd je maar liever niet te dicht bij je oor. Laat die roomservice maar zitten en ook die tv laat je met veel plezier uitstaan als je ziet hoe de afstandsbediening eraan toe is.

8. Een toiletborstel

Op zich is er niets mis met een toiletborstel, maar de gedachte dat die door de vorige gasten ook al gebruikt werd, doet ons toch twee keer nadenken voordat we hem ook zelf moeten gebruiken. Desalniettemin is het wel de bedoeling dat je ‘m ook echt gebruikt als het nodig is.

9. Broodjesmanden op de buffettafel

Niets is zo wansmakelijk als op een lege maag zien hoe iemand met zijn (ongewassen) handen naar croissants en pistolets grijpt die in het broodmandje liggen waar ook jij je ontbijt uit moet halen. Snel aanschuiven voordat die peuter er met zijn snottebellen boven gaat hangen!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.