https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOL Deze hilarische geschenkdozen zijn de perfecte verpakking voor al je kerstcadeautjes

Deze hilarische geschenkdozen zijn de perfecte verpakking voor al je kerstcadeautjes

Hou je familie en vrienden eens goed voor de gek!

geschenkdozen
© kira auf der heide via unsplash & Prank-O

Wil je je vrienden of familie eens goed beetnemen op Kerstmis? Met de hilarische geschenkdozen van Prank-O lijkt het alsof je ze een compleet nutteloos cadeau schenkt.

Cadeautjes krijgen, is superfijn. Maar ze schenken, is vaak nóg toffer! Je zit vol spanning te wachten als je zus, broer, mama, papa of bestie het cadeaupapier van zijn/haar/hun pakje scheurt en kijkt vol verwachting naar hun (blije) gezicht als ze ontdekken wat erin zit. Om dit hele ritueel nog een tikkeltje leuker te maken, maakte Prank-O hilarische geschenkdozen.

Nutteloze cadeautjes

Op de buitenkant van de doos staat telkens een afbeelding en beschrijving van een superonnozel, vreemd en vooral nutteloos cadeau, dat je eigenlijk liever helemaal níet zou ontvangen op kerst. Denk maar aan een kader waarin de eerste pamper van je baby zit, een nepsteen om in je tuin over de drol van je hond te leggen of een accessoire om je gekookte pasta te recycleren voor de volgende dag. Kan je je het gezicht van de ontvanger al inbeelden als ie dát op zijn/haar/hun schoot ziet liggen? En de opluchting als ze zien dat er gelukkig iets helemaal anders inzit! Hi-la-risch!

De originele dozen kosten 6,73 euro per stuk en kan je online bestellen op de website van Prank-O. De verzendkosten zijn niet min, bijna 17 euro, dus het is misschien een goed idee om er meteen een heleboel te kopen of een bestelling te plaatsen samen met enkele vrienden.

Wij selecteerden voor jou alvast enkele van de grappigste exemplaren:

Een ingekaderde pamper.

Handsfree bellen wordt naar een hoger niveau getild.

Handige miniborsteltjes om je toilet te kuisen.

Het ideale accessoire om je pasta te recycleren.

Een valse steen om de hondendrollen te verbergen.

Een DIY-kaars van oorsmeer.

Een borsteltje om je achterste mee af te kuisen.

Beelden: © Prank-O

Lees ook: