Home LOL HILARISCH: kat gaat viraal dankzij gek dansje op TikTok

HILARISCH: kat gaat viraal dankzij gek dansje op TikTok

Als dit niet instant een glimlach op je gezicht tovert, dan weten we het ook niet meer.

rosse kat
© tony wang via unsplash

Een aanstekelijk deuntje, een grappige filter en een schattige, rosse kater. Meer had dit TikTok-filmpje niet nodig om viraal te gaan. Wij vinden het alleszins hilarisch!

TikTok is een app waar je korte video’s mee maakt op muziek. Het is vooral immens populair bij jongeren, maar af en toe duikt er toch een filmpje op dat viraal gaat en ook op onze volwassen lachspieren werkt. De creatie van de 17-jarige Jade is daar het perfecte voorbeeld van.

Harige ster met gekke moves

Zij schakelde haar rosse kater in, en liet het beestje dansen op het aanstekelijke deuntje van ‘Mr. Sandman’ van The Chordettes. Ze voegde er nog een filter aan toe, en het resultaat is echt hi-la-risch! Oordeel zelf maar hieronder:


De video werd al meer dan zeven miljoen (!) keer bekeken, waardoor Ed – de harige ster uit het filmpje – in een klap wereldberoemd werd. Hij heeft ondertussen zelfs zijn eigen Instagrampagina @thesandmancat waar hij door zijn baasje voorgesteld wordt als de TikTok-koning. Een titel die hij volgens ons zeker en vast verdient, want wij moeten keer op keer lachen met zijn gekke moves.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.