Home LOL ZIEN: Grumpy Dog Chester neemt met zijn boze blik de plaats in...

ZIEN: Grumpy Dog Chester neemt met zijn boze blik de plaats in van wijlen Grumpy Cat

De twaalfjarige Shiba Inu kijkt standaard alsof het de maandagmorgen na een extra lang weekend is.

© Getty & Instagram @grumpysheeb

Internetsensatie Grumpy Cat stierf eerder dit jaar, maar haar opvolging is al verzekerd. Dit keer is het een Grumpy Dog genaamd Chester, en ook hij heeft standaard een boze blik.

If looks could kill… Dan had deze Shiba Inu al honderden slachtoffers op zijn naam. De hond heet Chester en zijn baasje doopte hem Grumpy Sheeb omdat hij voortdurend met een boze blik rondloopt. Grumpy Cat werd dankzij die eigenschap wereldberoemd. De kat had meer dan twee miljoen volgers op Instagram en minstens evenveel memes op het internet.

‘Een echte drama queen’

Helaas stierf het beestje in mei. De opvolging is gelukkig al verzekerd, maar dit keer dus in de vorm van een hond. Chester of Grumpy Sheeb is al twaalf jaar oud. Volgens zijn baasjes ziet hij er niet enkel humeurig uit, maar ís hij het ook daadwerkelijk. ‘Chester is een echte drama queen‘, zegt eigenaar Kirby Kaufman aan Bored Panda. ‘Hij wordt kwaad als je hem niet aait, maar ook als je hem te vaak aait.’

Kirby adopteerde de viervoeter zo’n twee jaar geleden. ‘Al mijn vrienden vroegen me voortdurend waarom mijn hond zo kwaad keek’, lacht het baasje. ‘Tja, hij belichaamt volgens mij gewoon de grumpiness die iedereen onder ons wel een beetje in zich heeft.’ En dat maakt hem net zo schattig.

Chester heeft bijna negenduizend volgers op Instagram. Hij heeft dus nog een lange weg te gaan om zijn kattenvoorganger te evenaren. Wij zijn alleszins fan!

Nog meer bekende beestjes:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.