https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 15 dingen die je herkent als je de eeuwige vrijgezel van je...

15 dingen die je herkent als je de eeuwige vrijgezel van je vriendengroep bent

Zijn jouw vriendinnen ook enthousiaster dan jijzelf wanneer je hen vertelt dat je 'n date hebt?

Je weet niet juist hoe lang je al single bent en bent vergeten hoe je je hoort te gedragen in een relatie. Het vrijgezellenbestaan is jou zo op het lijf geschreven dat je overweegt om ‘forever single‘ in je Instagrambio te zetten. Is this you? Dan herken je jezelf ongetwijfeld in dit lijstje.

1

Je vriendinnen vinden het geweldig om al je verhalen over je ‘spannende’ vrijgezellenleven te horen, omdat het voor hen een lang vervlogen tijd is.

2

Om dan de conversatie af te sluiten met: ‘Pfff, ik ben toch blij dat ik dat allemaal niet meer moet meemaken…’.

3

Je vriendinnen zijn enthousiaster dan jij wanneer je hen vertelt dat je iemand leuk hebt ontmoet.

4

Ze beginnen je te overspoelen met datingtips.

5

Altijd is er eentje die al sinds ze uit de pampers is in een relatie zit en die zegt: ‘Van mij moet je geen raad aannemen, ik weet al niet meer hoe het is om single te zijn!’

6

Je vriendinnen blijven voor je hopen, al weten ze heel goed dat je het Spaans benauwd zal krijgen zodra de vriendschap met die persoon richting relatie gaat en dat je het vervolgens zal verpesten.

7

Wanneer voor de zoveelste keer blijkt dat het je niet lukt om de juiste kerel te strikken, komt de matchmaker in je vriendinnen spontaan naar boven.

8

Ieder van hen kent dan ook iemand die perfect voor je zou zijn.

9

En het is altijd even awkward wanneer je nieuwe ware aan je wordt voorgesteld. Zeker wanneer blijkt dat jij hem allesbehalve aantrekkelijk vindt.

10

Waarop je voor de zoveelste keer verweten wordt dat je te veeleisend bent.

11

Je vriendinnen hebben een veel concreter beeld dan jij over hoe je toekomstige vriend er zal uitzien. En over welke job, hobby’s en persoonlijkheidstrekken hij moet hebben.

12

Je zwijgt wijselijk wanneer ze klagen over hun relaties, want je weet dat ze jouw wijze raad toch niet serieus nemen. Wat weet jij er als vrijgezel van?

13

Je bent het zo gewoon om met koppels op te trekken, dat het gevoel van vijfde wiel aan de wagen je volledig vreemd is.

14

Al wordt het een beetje awkward wanneer ze in je bijzijn beginnen bekvechten of ruziemaken.

15

Langs de andere kant doet het je beseffen dat vrijgezel zijn ook grote voordelen heeft, zoals nooit ruziemaken. Halleluja.

Meer voor singles: