Home LOL DOEN: probeer eens de superplezante #MilkshakeChallenge

DOEN: probeer eens de superplezante #MilkshakeChallenge

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft deze uitdaging niets te maken met het zoete melkdrankje.

© becca tapert via Unsplash

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft de #MilkshakeChallenge niets te maken met het zoete melkdrankje. Het is een tof dansje dat je gegarandeerd de slappe lach bezorgt.

De #MilkshakeChallenge is de nieuwste hype op sociale media. In januari hadden we de nostalgische #10YearsChallenge, in februari de superintensieve #KoalaChallenge en in maart mag het allemaal wat luchtiger zijn met de #VansChallenge of deze plezante Milkshake Challenge.

Gevoel voor ritme

Het enige wat je nodig hebt voor die laatste, zijn twee vrienden en een beetje gevoel voor ritme. Het is de bedoeling dat je in een kringetje gaat staan en elkaars schouders vastneemt. Vervolgens spring je rond en moet er telkens afwisselend één persoon tussen de twee anderen springen.

Het lijkt makkelijk, maar het is in real life een pak lastiger. Je moet er je kopje bijhouden, anders spring je pardoes tegen elkaar. De naam heeft de uitdaging waarschijnlijk te danken aan het feit dat je tijdens het dansje goed door elkaar geschud wordt. Deze plezante challenge is het proberen waard en bezorgt je gegarandeerd de slappe lach. Veel plezier!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.