Home LOL DOEN: #pantsjumpchallenge verovert het internet

DOEN: #pantsjumpchallenge verovert het internet

Met wie wil jij dit eens proberen?

© Photo by Michael Nunes on Unsplash

Je broek aantrekken zonder je handen te gebruiken. Dat is eigenlijk in één zin waar de nieuwe hype #pantsjumpchallenge om draait.

We zagen de voorbije jaren de gekste challenges verschijnen via onze sociale media. Van een ijsemmer over je hoofd laten kappen, tot poseren met je dubbele kin. De allernieuwste hype is waarschijnlijk de moeilijkste tot nu toe. Mensen van over de hele wereld proberen de #pantsjumpchallenge eigenlijk als sinds afgelopen zomer. Be Fit deelde nu een compilatie op hun Facebookpagina, het filmpje ging viraal en werd al miljoenen keren bekeken.

Het opzet is om je broek aan te trekken zonder je handen te gebruiken. Hoe begin je daar in godsnaam aan? Wel, je trommelt eerst en vooral twee goede vrienden op en daarnaast heb je best ook sterke benen en kan je goed mikken. Het is namelijk de bedoeling dat je IN je broek springt. Je kan dat natuurlijk zo spectaculair maken als je zelf wilt.

Achterwaartse salto

Sommigen springen ‘gewoon’ van een verhoogje in de pijpen, terwijl anderen dat doen door middel van een achterwaartse salto. Gelijk op welke manier je het doet, het ziet er best cool uit. Het kan helaas ook faliekant fout gaan als je met je een been blijft hangen aan het stuk textiel en vervolgens met je gezicht tegen de grond smakt.

Gelieve de voorbeelden die je hier ziet dus niet klakkeloos te imiteren en als je toch de drang voelt om het zelf een keertje uit te proberen, doe dit dan in de buurt van een dikke, zachte, fluffy mat die de potentiële val van je niet zo elegante zelf gracieus kan opvangen.

Pants Jump Compilation

The #Pantsjumpchallenge is so much fun! ???

Posted by Be Fit Motivation on Sunday, December 2, 2018

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.