Home LOL Dít willen mannen krijgen op valentijn

Dít willen mannen krijgen op valentijn

Da's verrassend...

Nieuwsgierig als we zijn, wilden we graag te weten komen wat mannen écht willen voor Valentijn. Een bak bier, absolute rust, een diner bij kaarslicht, een refill van zijn eau de cologne of de madam in mooie lingerie…? Wij deden een kleine rondvraag op de redactie.

Sommige mannen (6,90%) zijn helemaal anti-valentijn en denken als Samantha Jones. Het zal maar de jouwe zijn.
 

Mannen Valentijn

Andere mannen (6,90%) willen een trio. Dream on, denken we dan. Opnieuw: het zal maar de jouwe zijn. Dit is het enige trio dat ze kunnen krijgen.
 

41,38% denkt wél aan jou. Zij willen graag romantisch doen tijdens een weekendje weg of genieten van een beetje qualitytime. Dat is voor hen samen gaan winkelen, een wandeling maken, zweten in de sauna, een concert meepikken of samen in bad gaan.
 

De liefde van de man gaat door de maag, want 17,24% wil graag een diner (eventueel bij kaarslicht). En dan heb je de passionele man (13,8%), die droomt van een sensuele massage en zijn lief in sexy (of zonder) lingerie. Er zijn ook gemakkelijke mannen die blij worden van een origineel cadeautje (3,45%) of een fles drank (6,90%).

Dan is er nog de zet-je-beter-aan-de-deur-man (3,45%), die 'absolute rust' op zijn verlanglijstje zet. 
 

Wij zijn opgelucht maar stiekem een beetje verrast dat geen enkele man voor de combo voetbal, bier & vrienden gaat op valentijn. Thank God! En goed ruiken is blijkbaar zo 2015, want niemand wil een aftershave met een strikje rond.

Bron gifjes: Giphy.com

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.