Home LOL ZALIG: deze vliegtuigmaatschappij legt iedereen die een lelijke kersttrui draagt in de...

ZALIG: deze vliegtuigmaatschappij legt iedereen die een lelijke kersttrui draagt in de watten

Ze mogen vroeger inchecken én lekkere kerstdrankjes drinken! 🎄

© Getty

Heb jij stiekem ook zo’n kersttrui met toeters en bellen in je kleerkast hangen die je met veel overtuiging in je winkelmandje gooide, maar nog nooit durfde aan te trekken? Je bent heus niet alleen! Op Ugly Christmas Sweater Day – ja, die bestaat echt – is het zelfs sociaal acceptabel om met die trui de deur uit te gaan en dat is wat ook de vliegtuigmaatschappij Alaska Airlines wil stimuleren met hun – redelijk aparte – actie.

Voor het derde jaar op rij legt de vliegtuigmaatschappij op de National Ugly Christmas Sweater Day (20 december) alle reizigers die met een lelijke kersttrui het vliegtuig durven op te stappen in de watten. Zij mogen dan vroeger aan boord stappen dan de passagiers die geen kersttrui dragen en genieten van de mogelijkheid om hun handbagage voor één keer wél zonder slag of stoot op te bergen. En daar stop het nog lang niet…

Ook in België?

De stewards en stewardessen zullen het vliegtuig volledig decoreren (mét kerstballen en slingers), zorgen voor een kerstmuziekje op de achtergrond én tonen je welke kerstfilms (!) je aan boord kan bekijken. Op 20 december zal je speciale kerstdrankjes kunnen bestellen (denk: sneeuwvlokjes op je chocolademelk en frappuccino’s met munt) én kan je van een lekkere en uiterst zeldzame hot toddy (warme whisky) nippen, want die zal enkel op de National Ugly Christmas Sweater Day bereid worden. Ook aan wie geen kersttrui in zijn kast heeft hangen, heeft Alaska Airlines gedacht. Je kan op de feestdag namelijk een exclusieve (en extra lelijke) kersttrui van de maatschappij kopen.

Tijdens de winter vindt het personeel van Alaska Airlines het heel belangrijk om hun passagiers toch van de nodige portie warmte en gezelligheid te voorzien. Daarom kan iedereen die niet op 20 december het vliegtuig opstapt tóch nog een beetje van de feestvreugde genieten, want de terminals en vliegtuigcabines zullen gedurende de hele winter van een magisch decor voorzien worden.

Alaska Airlines vliegt jammer genoeg niet naar België, maar misschien kunnen we onze eigen vliegtuigmaatschappijen overtuigen om ook zo’n Ugly Christmas Sweater Day (of twee, of 365 dagen aan een stuk) in te voeren? Het is maar een ideetje, hè!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.