Home Lifestyle VIDEO: zorgen Lieve en Aljosja voor een volgende ‘Blind Getrouwd’-baby?

VIDEO: zorgen Lieve en Aljosja voor een volgende ‘Blind Getrouwd’-baby?

Deze fragmenten zag je niet op televisie.

Maandagavond is het verdict van ‘Blind Getrouwd’ gevallen. Maar liefst drie van de vijf koppels kiezen voor een toekomst samen. Maar is dat een toekomst met of zonder kinderen? Aljosja en Lieve halen het onderwerp al even naar boven…

Aljosja en Lieve

Met de geboortes van de kleine Victor en Vica zijn de eerste twee ‘Blind Getrouwd‘-baby’s een feit. Maar hoe zit het met nummer drie? Aljosja en Lieve hebben het erover wanneer Lieve haar metekindje terugziet. ‘Dat is echt de mooiste baby die ik al gezien heb in mijn leven, maar dat wil niet zeggen dat ik nu al klaar ben voor kinderen’, klinkt het bij de meter. Misschien zorgen Evelien en Nicolas of Veerle en Nick uit het vorige seizoen binnenkort wel voor heugelijk babynieuws? 

Toon en Frie

Ook bij Toon en Frie komt het onderwerp ter sprake. Wanneer het koppel enkele vrienden uitnodigt, vragen die zich luidop af wie als eerste zwanger zal zijn.

Damiano en Wendy

Damiano en Wendy besloten om na het experiment een punt achter hun relatie te zetten. De reden? Ze zijn onder andere té verschillend, en dat ondervond het ex-koppel al snel tijdens het samenwonen.

Volgende week komen we te weten welke koppels vandaag de dag nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Kijk dus zeker maandagavond 9 april om 20u35 naar VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.