Home Lifestyle Food ZON(DIG)DAG: Bountycake

ZON(DIG)DAG: Bountycake

Ideaal voor wie van chocolade en kokos houdt! 🥥

bountycake
© Lissa Van Eesbeeck

Deze Bountycake smaakt even geniaal als ik hoopte toen ik ‘m voor het eerst maakte. Kokos en chocolade blijven een topcombinatie!

Op deze Zon(dig)dag maak ik een cake van mijn op een na favoriete reep: de Bounty – of Boentie, zoals mijn bomma zou zeggen. Eigenlijk is het een simpele marmercake, maar ik verving iets meer dan de helft van de bloem met kokosmeel, wat het deeg iets meer korrelig maakt. Zoals je zal zien, is een marmercake maken met dit beslag niet al te makkelijk. Probeer het gerust beter dan ik te doen en deel je creatie op Instagram met de hashtag #zondigdag!

Dit heb je nodig voor de cake:

  • 250 g zachte boter
  • 250 g witte kristalsuiker
  • 4 eieren
  • 100 g bloem
  • 150 g kokospoeder
  • 2 koffielepeltjes bakpoeder
  • snuf zout
  • 100 ml + lekje melk
  • 3 eetlepels cacaopoeder

Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.

Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.