Home Lifestyle Film ZIEN: spannende trailer van de nieuwste Marvel-film ‘Ant-Man and The Wasp’

ZIEN: spannende trailer van de nieuwste Marvel-film ‘Ant-Man and The Wasp’

Hun superkracht: ze kunnen ontzettend klein worden.

YouTube

Marvel heeft opnieuw een superheldenfilm uit: ‘Ant-Man and The Wasp’. Een verhaal over échte helden die het kwaad willen bestrijden, maar dat loopt niet altijd even vlotjes.

Ant-Man en The Wasp zijn twee superhelden en hun superkracht is dat ze kunnen spelen met hun gestalte. Zo kunnen ze het ene moment krimpen en plots heel klein worden of net omgekeerd uitgroeien tot een reus. Ant-Man – hoofdrolspeler Paul Rudd, bekend als onder andere Mike uit ‘Friends’ – probeert een evenwicht te zoeken tussen een goede huisvader zijn en tegelijkertijd zijn verantwoordelijkheden als superheld opnemen.

Bijzondere gave

Hij krijgt een nieuwe opdracht die hij dringend tot een goed einde moet brengen. Deze keer staat hij er echter niet alleen voor. Hij krijgt de hulp van The Wasp, een andere superheld – vertolkt door Evangeline Lilly, onder andere bekend van ‘Lost’ – die dezelfde bijzondere gave heeft als Ant-Man.

Een goede zaak voor Ant-Man, want ondanks zijn goede bedoelingen slaagt hij er meestal in om er een zooitje van te maken. Samen met The Wasp moet hij de wereld redden van een soort enge kwaadaardige geest die los door muren en voorwerpen kan lopen. Enkel als ze samenwerken, kunnen ze haar stoppen.

‘Ant-Man and The Wasp’ komt bij ons op 18 juli in de bioscoop. De ideale film voor een cinema-uitje op een regenachtige zomeravond.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.