Home Lifestyle ZIEN: ‘The Voice van Vlaanderen’-kandidaten maken zalige videoclip om liveshows aan te...

ZIEN: ‘The Voice van Vlaanderen’-kandidaten maken zalige videoclip om liveshows aan te kondigen

Wie is jouw favoriet?

Na een spannende race van 10 weken zijn de 32 finalisten van ‘The Voice van Vlaanderen‘ eindelijk bekend. Omdat de allereerste liveshow voor de deur staat, maakten de kandidaten een eigen a-capellaversie van het nummer ‘Cheap Thrills‘ van Sia. Check de bijhorende videoclip maar, want ook die is GE-WEL-DIG!

Na de zenuwslopende audities, spannende battles en enkele afschuwelijke steals weten we eindelijk welke 32 talenten er zullen schitteren in de liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen‘. Elke coach heeft nog 8 talenten die het beste van zichzelf mogen geven in de liveshows. Natalia, Koen Wauters, Alex Callier en Bart Peeters hopen natuurlijk allemaal dat iemand uit hun team met de titel gaat lopen.

Liveshows

Vrijdag 17 november is het al tijd voor de eerste liveshows van 2017. Om die gebeurtenis aan te kondigen maakten de finalisten een eigen videoclip op het nummer ‘Cheap Thrills‘ van Sia. Het doet ons alvast spontaan glimlachen.

De liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’ zijn vanaf 17 november 2017 elke vrijdagavond om 20u40 te zien bij VTM. Ga jij kijken?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.