Home Lifestyle ZIEN: officiële trailer ‘The Haunting of Hill House’ met hottie Michiel Huisman

ZIEN: officiële trailer ‘The Haunting of Hill House’ met hottie Michiel Huisman

De eerste minuten van de horrorserie jagen ons nu al de stuipen op het lijf.

NETFLIX

De herfst komt stilaan dichterbij en dat betekent ook dat het halloweenseizoen opnieuw volop van start gaat. Netflix trakteert ons alleszins al op een horrorserie van formaat met ‘The Haunting of Hill House’ met in de hoofdrol de Nederlandse hottie Michiel Huisman.

Nu de zomer en het goede weer bijna gedaan zijn, hebben we opnieuw het ideale excuus om in de zetel te kruipen met een dekentje en de ene serie na de andere te bingewatchen. De herfst associëren we niet enkel met pumpkin spice lattes en cosy sweaters, maar ook natuurlijk met Halloween. Netflix speelt daar handig op in en brengt in oktober de nieuwe horrorserie ‘The Haunting of Hill House’ uit.

Zoals zovele films of series is ook deze een remake van een boek, en niet zomaar eentje. ‘The Haunting of Hill House’ van Shirley Jackson is een van de beste horrorromans ooit. Als je dat literaire meesterwerk combineert met de filmkunsten van the king of horror Mike Flanagan, dan wéét je gewoon dat het een steengoede serie is.

Schijtluizen

De Netflixserie vertelt het verhaal van vijf zussen en broers die als kinderen opgroeiden in Hill House, wat later het beroemdste spookhuis in Amerika werd, en nu als volwassenen terugkomen naar deze plek. Je ziet hoe ze de geesten uit hun verleden confronteren in afwisseling met creepy flashbacks uit hun kindertijd.

Voor de schijtluizen onder ons: je houdt best niet de hele tijd je vingers voor je ogen, want de knappe Michiel Huisman speelt een van de hoofdrollen. Daenerys viel in ‘Game of Thrones’ al voor de Nederlander en Blake Lively had in ‘The Age of Adaline’ een serieuze boon voor de hottie.

Je kan de serie vanaf 12 oktober streamen op Netflix. Wie durft, kan hieronder alvast de officiële trailer bekijken. Voor de eerder vernoemde angsthazen: even doorbijten tot 1min43, dan komt meneer Huisman goed in de kijker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.