Home Lifestyle ZIEN: ‘Matchmakers’-kandidaat Koen kust maandag al op zijn eerste (geheime) date

ZIEN: ‘Matchmakers’-kandidaat Koen kust maandag al op zijn eerste (geheime) date

Ben jij fan van Jani Kazaltzis' nieuwste datingprogramma?

© VIJF

Vlaanderens tofste stylist Jani Kazaltzis amuseert zich overduidelijk te pletter nu hij wekelijks in ‘t geniep Cupido mag spelen in ‘Matchmakers’ op VIJF. En komende maandag bereikt hij zijn eerste hoogtepunt.

In het nieuwe datingprogramma ‘Matchmakers’ laat Jani Kazaltzis wekelijks een single daten met drie verschillende potentiële partners, zonder dat die single in kwestie ook maar iets doorheeft. Enkele vrienden van de single kiezen de dates uit voor hun single vriend of vriendin en volgen de verdoken afspraakjes op de voet achter de schermen met Jani aan hun zijde. Afgelopen maandag was Zita aan de beurt. Zij nam Ken mee op reis naar Parijs.

Koen laat er geen gras over groeien

Komende maandag is Koen de uitverkorene. Ook hij datet met drie verschillende vrouwen zonder dat hij het weet. De eerste beelden van Koens date met vrijgezel Katleen tonen alvast dat Koen geen al te verlegen jongen is.

Wanneer Koen de bekendste scène uit ‘Titanic’ moet naspelen met Katleen, ontpopt hij zich meteen tot een ware Leonardo DiCaprio. Hij kust zijn Kate Winslet op deze eerste date zonder te twijfelen vol op de mond. En dat smaakt duidelijk naar meer. Koen polst nog even (niet zo) subtiel of de cameramannen nog een shot van de ‘verstrengeldende handen’ nodig hebben. Neen hoor, Koen. Naar huis, jij!

Benieuwd hoe het afloopt met Koen en Katleen Winslet? Kijk dan maandag om 20u35 naar de volledige tweede aflevering van ‘Matchmakers’ op VIJF.Lees ook: