Home celebs Jani Kazaltzis presenteert nieuw datingprogramma ‘Matchmakers’

Jani Kazaltzis presenteert nieuw datingprogramma ‘Matchmakers’

'Want online een lief zoeken, is vaak om miserie vragen.'

Photo News

‘Matchmakers’ is de nieuwe datingshow op VIER. Jani Kazaltzis legt deze keer zijn stylingbijbel in de kast en begeleidt de kandidaten op liefdesvlak in plaats van op modegebied.

‘Matchmakers’ is een soort combinatie tussen ‘Sorry Voor Alles’ en ‘Blind Date’. Jani kiest namelijk met de vrienden en familie van een single drie personen uit die perfect bij hem of haar passen. Hij zorgt er vervolgens voor dat de kandidaat op een paar weken tijd die dates toevallig ontmoet. Dit alles wordt gefilmd door verborgen camera’s. Spannend!

Reis

Na de drie ‘dates’ wordt de kandidaat nietsvermoedend met een smoes naar de tv-studio gelokt waar niet enkel Jani, maar ook de drie potentiële matches hem of haar opwachten. Surprise! Niet alleen ging de single zonder dat ie het wist op date met drie aantrekkelijke onbekenden, ie mag er nu ook eentje uitkiezen om mee op reis te gaan in de hoop dat daar iets mooi uitgroeit.

Gênant

De opnames van het nieuwe tv-programma zijn al achter de rug en volgens Jani is het een groot succes. ‘Andere datingprogramma zijn vaak gênant voor de deelnemers’, vertelt Jani in Het Laatste Nieuws. ‘Ze moeten zich zelf inschrijven en geven zo eigenlijk toe dat ze aan geen lief geraken. Ze komen ook terecht in een geforceerde situatie met een camera op hun neus. Het gevolg is dat alles totaal niet spontaan verloopt en weinig kans heeft op slagen.’ Jani pakt het in ‘Matchmakers’ bijgevolg volledig anders aan. ‘De kandidaten beseffen niet dat ze gefilmd worden tijdens hun dates’, aldus Jani in Het Laatste Nieuws. ‘Ze kunnen bijgevolg volledig zichzelf zijn.’

Tinder

‘Matchmakers’ wil ook het daten van vroeger terugbrengen in een maatschappij waar Tinder en andere datingapps de klok slaan. ‘Online een lief zoeken, is vaak vragen om miserie‘, aldus Jani. ‘Wij zorgen ervoor dat een vrijgezel nu toevallig iemand leuk tegen het lijf loopt. Er is geen stress voor die enge eerste date en er zijn helemaal geen verwachtingen.’ Begin april kunnen we op VIER cupido Jani aan het werk zien. Als hij dezelfde oneliners bovenhaalt als in ‘Zo Man, Zo Vrouw’ belooft het niet enkel romantische, maar ook hilarische televisie te worden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.