Home Lifestyle Film ZIEN: ontroerende en prachtige Disney-Pixar kortfilm ‘Kitbull’

ZIEN: ontroerende en prachtige Disney-Pixar kortfilm ‘Kitbull’

Het verhaal gaat over de ongewone vriendschap tussen een zwerfkatje en een verwaarloosde hond.

© disney-pixar

Disney plaatste onlangs in samenwerking met Pixar een kortfilm online. Het verhaal over de ongewone vriendschap tussen een zwerfkatje en een verwaarloosde hond laat je niet onberoerd.

Dringend nood aan een kleine pauze of weet je niet goed wat te doen op deze zondagnamiddag? Trek dan even een kleine acht minuutjes uit voor een kortfilm van Disney en Pixar. Het verhaal gaat over een zwerfkatje dat kennismaakt met een verwaarloosde hond.

Zakdoek bij de hand

De eerste ontmoeting tussen de kat en de pitbull verloopt wat stroef. Ze zijn wel nieuwsgierig, maar de angst voor het onbekende domineert. Beetje bij beetje groeien ze toch dichter naar elkaar toe, en uiteindelijk ontstaat er een prachtige vriendschap tussen de twee beestjes.

Neem zeker een zakdoek – of twee – bij de hand, want de kortfilm zal je niet koud laten. De video is geregisseerd door Rosana Sullivan en geproduceerd door Kathryn Hendrickson. Veel kijkplezier!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit is trouwens niet het enige korte filmpje van Disney en Pixar. Op het YouTube-kanaal Disney-Pixar kan je bijvoorbeeld nog ‘Purl’ bekijken dat gaat over een bal garen die kost wat kost aanvaard wil worden of ‘Smash and Grab’ dat het verhaal vertelt van twee robots die alles riskeren voor hun vrijheid. Ze zijn van plan om in de nabije toekomst nog meer zulke #sparkShorts video’s online te plaatsen. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

Lees ook: