Home Lifestyle ZIEN: de eerste trailer van de zalige nieuwe serie ‘Good Girls’

ZIEN: de eerste trailer van de zalige nieuwe serie ‘Good Girls’

Van de makers van 'Grey's Anatomy' en 'Desperate Housewives'.

YouTube

Wij zijn volledig klaar voor het nieuwe jaar. Zeker nu we zien dat deze zalige serie uitkomt in 2018. Drie vrouwen besluiten hun zielige leven om te gooien en gaan het criminele pad op. Als je’t ons vraagt, wordt ‘Good Girls’ hi-la-risch.

Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman spelen de hoofdrollen in ‘Good Girls’. Hun personages zitten een voor een serieus in de problemen. Ruby heeft niet genoeg geld om een orgaandonor te betalen voor haar zieke dochtertje, de man van Beth raakte al hun geld kwijt en heeft een affaire en Annie dreigt het hoederecht over haar kind te verliezen.

Overval

De dames besluiten dat het tijd is om hun leven weer in eigen handen te nemen. Ze beramen een plan om de plaatselijke supermarkt te beroven. De overval is een groot succes, hun buit is enorm en ze slagen erin hun leven opnieuw op het goede spoor te krijgen. Helaas blijft hun geheim niet lang verborgen en raken ze toch in moeilijkheden…

Trailer

‘Good Girls’ komt eind februari uit in de Verenigde Staten en België zal hopelijk volgen tegen de zomer of in het najaar. In afwachting kan je hieronder de volledige trailer bekijken.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.