Home Lifestyle Food HOTSPOT: in deze Londense bar pluk je zelf de ingrediënten voor je...

HOTSPOT: in deze Londense bar pluk je zelf de ingrediënten voor je cocktail

Cheers! 🍹

Bourne & Hollingsworth Garden Room

Bij een volgende tripje naar de Britse hoofdstad moet je zeker halt houden in de Living Bar van de Bourne & Hollingsworth Garden Room, een nieuwe cocktailbar waar je zelf de kruiden plukt die in je drankje moeten.

Het idee achter de cocktailbar is een interactieve ervaring te creëren tussen klanten en hun barman of barvrouw. Overal in de bar vind je kruiden, fruit en andere garnituren terug waarmee je naar believen je cocktail kan pimpen, van munt en lavendel tot oranjebloesem en basilicum.

Het aanwezige personeel helpt jou het ideale smakelijke drankje samen te stellen. Geen zin om zelf een drankje op maat te maken? De bar voorziet ook enkele typische cocktails voor mensen die niet kunnen kiezen.

Het botanische cocktailparadijs maakt deel uit van de Bourne & Hollingsworth Garden Room, waar je terecht kan voor een ontbijt, brunch, lunch of diner. Ook hier is de hele ruimte een oase van groen, gevuld met allerlei biologische planten. In de zaak, die zich situeert op de tiende verdieping van het Assembly Hotel, heb je bovendien een prachtig panoramisch zicht over de stad waarbij je onder meer de London Eye kunt zien. Schol!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.