Home Lifestyle TIP: IZY viert driejarig bestaan met 30.000 tickets naar Parijs aan 10...

TIP: IZY viert driejarig bestaan met 30.000 tickets naar Parijs aan 10 euro

Je hebt nog tot middernacht om een ticketje te boeken.

Chris Karidis via Unsplash

IZY, de goedkopere variant van Thalys, mag deze week drie kaarsjes uitblazen en dat laten ze niet onopgemerkt voorbijgaan. Om hun driejarig bestaan te vieren, verkopen ze vandaag namelijk 30.000 tickets aan tien euro. Parijs, here we come!

Droom jij van een romantische citytrip naar Parijs met je lief of een zalig vriendinnenweekend gevuld met wijn, stokbrood en Franse kazen? Dan hebben wij een tip voor jullie. Dankzij IZY kan je namelijk al voor tien euro van Brussel naar Parijs reizen.

Qu’est ce que c’est

IZY werd drie jaar geleden opgericht door Thalys en is een goedkopere manier om van Brussel naar Parijs te reizen. Zo kan je al voor 10 euro (zonder gegarandeerde zitplaats) en voor 15 euro ( op een klapstoel) in 2u30 naar de stad van de liefde reizen.

Spotgoedkoop met andere woorden en voor hun derde verjaardag kan je nog voordeliger een ticket boeken. Vandaag kan je tot middernacht een ticket kopen aan 10 euro in Standaard en 20 euro in Standaard XL (enkele reis). De voorwaarde is wel dat je boekt tussen 4 april en 3 juni. Daarnaast lanceren ze ook een nieuwe vaste prijs in Standaard van 19 euro op dinsdag, woensdag en donderdag.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.