Home Lifestyle ZALIG: deze oldskool bus rijdt langs alle hotspots in Noorwegen

ZALIG: deze oldskool bus rijdt langs alle hotspots in Noorwegen

Het beste nieuws? Jij kan mee opstappen!

Bus
© Let's Be Nomads

Wil jij even ontsnappen aan de realiteit, maar heb je totaal geen idee waar, wanneer en hoe? Stop dan met zoeken, want wij vonden het allertofste logeerplekje. Wat dacht je van een oldskool bus die met jou van hotspot naar hotspot rijdt? Yep, ideaal voor echte roadtrippers!

The Nomads Bus is de oude gele bus van de Belgische Valerie Cook en Tim Boffe. Het koppel reist er samen met hun hond en kind heel Europa mee rond. Maar het beste nieuws van dit alles moet nog komen, want in hun hotel op wielen is plaats voor maar liefst zes avontuurlijke gasten.

Busje komt zo

De Amerikaanse schoolbus is van stuur tot wiel helemaal gerenoveerd. In de bus is plaats voor zes gasten, er is een goed uitgeruste keuken aanwezig, je kan jezelf opfrissen in een kleine badkamer én er is zelfs een dakterras voorzien. Kortom: alles is aanwezig voor een avontuurlijke reis.

Momenteel reizen Valerie en Tim naar Noorwegen. Onderweg stoppen ze langs verschillende hotspots en op die plekjes kan jij opstappen! Voor een goede 619 euro per week ben je gesteld, inclusief de overnachtingen, het ontbijt en avondmaal, het vervoer en koffie of thee. Maar snel zijn is de boodschap, want de zes bedden zijn populair. Ben jij helemaal verkocht? Ga dan snel een kijkje nemen op de site van Let’s Be Nomads. Enjoy!

https://www.instagram.com/p/BXDR_TxAlYI/?taken-by=letsbenomads

Lees ook: