Home Lifestyle COOL: deze online reisgidsen verklappen de meest Instagramwaardige hotspots ter wereld

COOL: deze online reisgidsen verklappen de meest Instagramwaardige hotspots ter wereld

Gedaan met urenlang door Instagram en Pinterest scrollen!

Van dat hippe ijssalon in L.A. tot die coole graffitimuur in Kopenhagen: Instagrambloggers weten op reis steeds de meest fotogenieke plekken te ontdekken, maar hoe doen ze dat toch?

Reality check: er gaat tonnen research aan vooraf. Voor wie liever niet urenlang door Instagram en Pinterest scrollt op zoek naar die ene eclectische koffiebar in Londen of dat schattige bruggetje in Amsterdam is er nu Instarguide Travel.

One of the most instagrammable spots in Amsterdam ❤ of course included in our guide 🙌🏻

A post shared by Instarguide Travel (@instarguidetravel) on

Van Amsterdam tot Londen

‘Er zijn tal van reisgidsen beschikbaar, maar Instagram heeft de manier waarop mensen reizen en hun ervaringen delen, volledig veranderd. Die plekken vinden, is nooit makkelijk en het kost uren de tijd om ze te zoeken op Pinterest en Instagram’, leggen Polina Burashnikova en Ekaterina Butko, de twee bloggers en tevens beste vriendinnen achter het idee, uit op hun website.

‘Daarom beslisten we een collectie reisgidsen te creëren met de meest Instagramwaardige plekken in verschillende wereldsteden.’

We besparen onze volgers uren research door alle Instagramwaardige plekjes in één overzichtelijke online reisgids te verzamelen.

Beide bloggers zijn van Russische afkomst, maar Polina woont in Amsterdam. Het is dus niet toevallig dat de eerste reisgids op hun platform er eentje over de Nederlandse hoofdstad is. Hoeveel en welke hotspots zo’n online reisgids bevat, wordt op de website niet gezegd. Maar op het account @instarguidetravel krijg je al een voorsmaakje. Eén gids kost je 8,80 euro en koop je hier.

Voorlopig telt het platform nog maar één reisgids, maar Polina verklapte op haar persoonlijke Instagramaccount gisteren dat de volgende uitgave er eentje over Londen wordt.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.