Home Lifestyle Winnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ tonen trots hun gerenoveerde huis op...

Winnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ tonen trots hun gerenoveerde huis op Instagram

'We mogen wel zeggen dat het een behoorlijke transformatie is.'

winnie en jonah
© vtm

Voor Winnie en Jonah was het ‘Blind Getrouwd’-experiment in 2020 een groot succes. Ze bleven als enige koppel getrouwd en begonnen direct met de verbouwingen van hun eigen stekje. Dat huis is nu eindelijk klaar. Op Instagram tonen ze trots het resultaat van hun harde werk op Instagram.

Je kon in het vijfde ‘Blind Getrouwd‘-seizoen al zien hoe Jonah zijn Winnie betrok bij de renovaties van zijn huis dat hij eerder kocht in Arendonk. Die verbouwingen gingen toen de camera’s stopten met draaien duchtig door. Op Instagram kon je de vorderingen volgen. Het kostte het koppel bloed, zweet en tranen, maar Winnie bleef steevast de hashtag #topteam gebruiken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Blind trouwen én blind kopen

Soms voelde ze zich nutteloos omdat ze de nodige technische kennis of inzicht niet had. ‘Jonah heeft het vaak al sneller zelf gedaan dan het mij eerst helemaal uit te leggen’, vertelde ze in november op Instagram. ‘En dus sta ik er vaak maar naar te kijken. Hoe hulpeloos ik mij dan voel, zo trots ben ik op Jonah dat hij dat allemaal uitzoekt, probeert en regelt!’ De liefde was, ondanks de zware werken en hoogstwaarschijnlijk frustraties die bij een renovatie komen kijken, duidelijk nog heel groot.

In maart volgde een nieuwe update na een jaar en twee weken in het stof te ploeteren. ‘Ik zei lang voor ik me inschreef voor “Blind Getrouwd”: amai ik zou nog eerder blind trouwen dan blind kopen. Maar achteraf bekeken heb ik beide gedaan. Het was een zwaar jaar, maar ik ben zo trots op wat we samen hebben opgebouwd, zowel in ons huisje als in onze relatie.’

Serieuze tranformatie

Eind april was het dan eindelijk zover: de love birds konden hun intrek nemen in hun nieuwe liefdesnestje en officieel samenwonen. De hele renovatie duurde een jaar, twee maanden en drie dagen om exact te zijn. Omdat Miss Rona toen nog de scepter zwaaide, was het een beetje moeilijk om die vreugde te delen met familie en vrienden. Maar afgelopen weekend konden ze eindelijk een housewarming houden en trots het eindresultaat tonen aan hun geliefden. Ook wij mogen meegenieten, want Winnie deelde enkele voor- en nafoto’s op haar sociale media. ‘We mogen wel zeggen dat het een behoorlijke transformatie is’, aldus Winnie.

Op de foto’s zie je hoe ze de keuken, badkamer en gang onder handen pakten. De metamorfose is er eentje vanuit de boekjes. Van ouderwets en afgeleefd naar strak en ultramodern. In die laatste ruimte staat er trouwens een mooie trouwfoto te pronken. Cute!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: