Home Lifestyle Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ over echtgenoot Jonah: ‘Het was geen liefde op...

Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ over echtgenoot Jonah: ‘Het was geen liefde op het eerste gezicht’

'Verliefdheid moet groeien bij mij', aldus de 28-jarige Winnie uit Lier.

blind getrouwd
© VTM

Zondagavond zagen we hoe Winnie Bogaerts (28) en Jonah Hulselmans (30) meteen op dezelfde golflengte zaten toen ze elkaar op het stadhuis van Lier hun jawoord gaven. Op het avondfeest werd er heel wat afgedanst én -gekust. Toch was het van Winnies kant geen liefde op het eerste gezicht, zegt ze nu. ‘Maar Jonah lijkt wél alles te hebben om mij gelukkig te maken.’

Afgelopen zondag zagen we hoe het laatste ‘Blind Getrouwd‘-koppel in het huwelijksbootje stapte. Die eer was weggelegd voor Winnie Bogaerts (28) uit Lier en Jonah Hulselmans (30) uit Arendonk.

Dat Winnie een tikkeltje zenuwachtig was, ontging ook TV Familie niet. In een interview met het weekblad geeft Winnie toe op haar trouwdag last te hebben gehad van ‘bevende zweethandjes’ en ‘tranende oogjes’.

Ik had het gevoel dat ik op een achtbaan was beland.

‘Mentáál was ik eigenlijk vrij rustig, maar de spanning stroomde wel door m’n lijf’, aldus Winnie. ‘Ik had vooral het gevoel dat ik op een achtbaan was beland. Niet onlogisch: blind trouwen, da’s het spannendste dat ik ooit heb gedaan.’

Geen liefde op het eerste gezicht

Toen ze aan het stadhuis van Lier haar vader zag staan, werd Winnie naar eigen zeggen bijzonder emotioneel. ‘Maar al die stress en tranen vielen weg toen ik Jonah ontmoette. Ik was opgelucht dat we elkaar eindelijk konden zien‘, klinkt het.

Zodra ik Jonah ontmoette, viel alle stress weg.

Dat er meteen een klik was tussen de twee valt niet te ontkennen. ‘Ik dacht vrijwel meteen: dat komt hier in orde! En Jonah was ook hard aan ’t lachen naar mij. Dat heeft het ijs gebroken’, aldus Winnie.

Ook de aantrekkingskracht die in de lucht hing, was onmiskenbaar. ‘Ik heb geen type. Mijn man hoeft niet per se groot of struis te zijn enzovoort. ’t Is de uitstraling die telt en die van Jonah vind ik aantrekkelijk.

Toch was het van Winnies kant geen liefde op het eerste gezicht. ‘Dat moet toch altijd een beetje groeien bij mij. Ik was eerder excited of zo. En ik keek er enorm naar uit om Jonah beter te leren kennen. Pas op, ik zat op een roze wolk, hoor. Maar mijn ingesteldheid was: we zien wel. Ik wilde er in eerste instantie gewoon van genieten.’

Ondanks Winnies ingesteldheid zaten de twee ook fysiek meteen op dezelfde golflengte. Zo wisselde het koppel tijdens het avondfeest en de openingsdans meerdere kussen uit. ‘Doordat ik me zo comfortabel voel bij Jonah, ging dat eigenlijk vanzelf. Ik vond het helemaal niet erg om hem te kussen, laat ik het zo zeggen‘, dixit Winnie.

Of Winnie zich op huwelijksreis in Kenia nog steed zo comfortabel voelt bij Jonah als op haar bruiloft, zie je zondag om 19.55u op VTM.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.