Home Lifestyle MO GOW ZEG: deze twee West-Vlamingen verschijnen als verleiders in ‘Temptation Island’

MO GOW ZEG: deze twee West-Vlamingen verschijnen als verleiders in ‘Temptation Island’

De jongedame zou de ex zijn van een vroegere West-Vlaamse kandidaat. It's a small world.

In oktober kwamen we al een eerste naam voor het volgende seizoen van ‘Temptation Island’ te weten. Het Laatste Nieuws voegt hier nu twee nieuwe Vlaamse vrijgezellen aan toe, niet toevallig twee namen die wij ook op de redactie binnenkregen.


Het is geen toeval dat de namen van Emma De Busscher en Jietse Strubbe tesamen naar boven komen. Beiden komen uit Brugge. In hun hometown gaat dan ook al een tijd het verhaal dat zij eerder dit najaar op reis vertrokken voor de opnames van ‘Temptation Island’. Ze zouden meedoen als verleider en verleidster. Na Kimberley Herman uit Turnhout zijn er nu dus al drie Vlaamse vrijgezellen bekend, en dat terwijl we vermoedelijk nog minstens anderhalve maand moeten wachten op een eerste aflevering.

Bekende ex

Emma werkt in een brasserie in Brugge. Op Instagram lijkt ze enkele links te hebben met ‘Temptation’-bekenden. Ze wordt gevolgd door Tijs van vorig jaar, en Marvin – jawel, dé Marvin – zet af en toe een bewonderende comment onder haar foto’s. Volgens onze bronnen vormden de twee zelfs een tijdje een koppel. Nou, nou.

Jietse is volgens zijn Instagram-bio beurshandelaar, en hij heeft een eigen kledingmerk. Verder lijkt hij af en toe modellenjobs te doen. Op Instagram is de Brugse kerel bevriend met Joshua, de populaire verleider van vorig jaar.

👣

Posted by Jietse Strubbe on Thursday, June 22, 2017

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.