Home Lifestyle Body Weight Watchers belooft betere resultaten met gloednieuw programma WW Flex

Weight Watchers belooft betere resultaten met gloednieuw programma WW Flex

Meer dan 200 voedingsmiddelen staan vanaf nu gelijk aan 0 punten.

© Weight Watchers

Afslankorganisatie Weight Watchers lanceert vandaag haar nieuwe WW Flex-programma. Het programma maakt nog steeds gebruik van de succesvolle en effectieve SmartPoints, maar meer dan 200 voedingsmiddelen tellen vanaf nu nul punten.

Het nieuwste WW Flex-programma beantwoordt volgens Weight Watchers aan de recentste voedingsinzichten en de veranderende voorkeuren van consumenten. Vroeger telden uitsluitend groenten en fruit nul punten, maar nu wordt die nulpuntenlijst uitgebreid tot een lijst van meer dan 200 voedingsmiddelen.

Ook voor eieren, maïs, alle vissoorten, alle zeevruchten, ontvelde kip- en kalkoenfilet, magere natuuryoghurt, bonen… hoeft de Weight Watcher nu geen punten meer te tellen. Het nieuwe programma moedigt mensen aan om eiwitten te eten, maar daarnaast blijven ook goede vetten en koolhydraten belangrijk.

Eenvoud en flexibiliteit als sleutel voor een gezond gewicht

Om gezonder te leven en met succes gewicht te verliezen, zijn eenvoud en flexibiliteit volgens Weight Watchers essentieel en dat is ook het uitgangspunt van het vernieuwde WW Flex-programma. Uit een zes maanden durende klinische studie aan het Weight Research Lab van de Universiteit van North Carolina is gebleken dat WW Flex betere gewichtsverliesresultaten oplevert dan eerdere programma’s. Na zes maanden verloren de testpersonen gemiddeld 7,9% van hun gewicht.

Oprah is fan

Ook Oprah Winfrey is extatisch over Weight Watchers’ nieuwe WW Flex-programma: ‘Toen ik er voor het eerst over hoorde, dacht ik dat het te mooi was om waar te zijn – de vis, bonen en maïs in mijn favoriete taco’s zijn nu zero Points! Ik dacht dat het SmartPoints-systeem vroeger leefbaar was, maar WW Flex zorgt voor nóg meer gemak.’ Als Oprah het al zegt…

Meer info vind je op weightwatchers.be.

Lees ook: