Home Lifestyle Food WANT: een selfieccino met je eigen gezicht erop

WANT: een selfieccino met je eigen gezicht erop

Koffiebar O-Cortado print je foto of quote in het melkschuim van je drankje.

O-Cortado

In de nieuwe Antwerpse koffiebar O-Cortado kan je vanaf nu in je kopje koffie naar je eigen kopje staren. Ze printen gelijk welke foto in het melkschuim van je warme drankje.

We verschieten er al niet meer van als onze koffie roze ziet, er een handvol glitters in drijft of versierd is met een figuurtje zoals een hartje of palmtakje. Koffiebar O-Cortado, die afgelopen weekend zijn deuren opende, gaat nog een stapje – of beter gezegd een hele marathon – verder. Bij hen kan je een selfieccino bestellen. Het drankje smaakt naar de traditionele cappuccino, maar ziet er een pak cooler uit.

Foto

Je kan er namelijk een foto van je eigen gezicht, je hubby, je hond of pakweg Bugs Bunny boven op je cappuccino laten zetten. De bar gebruikt daarvoor een 3D-printer die met extra koffie-extracten een identieke kopie van je selfie in het melkschuim print. Je kan naast een foto ook kiezen voor een toffe boodschap of inspirerende quote. Een originele manier voor een huwelijksaanzoek, een creatieve manier om je zus te vragen meter te worden van je eerste kindje of een welgemeende sorry te zeggen op een letterlijk bakje troost. Zeg het met koffie!

4,50 euro

Deze trend waaide over uit Amerika, waar ze al een aantal jaar met veel plezier hun eigen hoofd opdrinken. O-Cortado is de eerste koffiebar in België die het originele concept aanbiedt. In slechts 45 seconden heb je de tofste foto van ‘t stad en bij uitbreiding van het hele land. Ben je geen fan van het zwarte goud, geen zorgen! Je kan ook een selfiechoco of een selfielatte vragen. Yummm! De selfieccino is iets duurder dan een gewone koffie, je betaalt 4,50 euro. In ruil daarvoor krijg je wel iets uniek in België en een Instagramfoto die ongetwijfeld heel wat likes oplevert.

Biologisch

Je kan O-Cortado vinden in de Lange Koepoortstraat 21 in hartje Antwerpen. Ze zijn elke dag open van 7 uur ‘s morgens tot 7 uur ‘s avonds en in het weekend van 8 uur in de ochtend tot 19 uur. Je kan er naast de selfieccino natuurlijk ook tal van andere koffie, lattes, sapjes, gebakjes en taartjes krijgen. Allemaal bovendien 100 procent biologisch.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: