Home Lifestyle VTM pakt deze lente uit met 4 gloednieuwe programma’s

VTM pakt deze lente uit met 4 gloednieuwe programma’s

Van de helden van de brandweer tot een kijkje in het kinderziekenhuis.

Je zou het niet zeggen, maar de lente staat voor de deur. Dat wil zeggen dat er bij VTM weer een heleboel nieuwe programma’s op de planning staan. Zo heeft de zender onder anderen Lieven Scheire kunnen strikken en krijgen we een unieke kijk in het kinderziekenhuis van het UZA.

Nieuwe programma’s

Ben jij benieuwd hoe de toekomst eruitziet? Nood aan hartverwarmende televisie? Of heb je altijd al eens willen weten waarom een piloot graag in een gevechtsvliegtuig stapt? Dan zit je deze lente goed bij VTM, want de zender pakt eind maart uit met 4 spiksplinternieuwe programma’s. Enter: ‘Kan Iedereen Nog Volgen?‘, ‘F-16‘, ‘Helden van de Kinderkliniek‘ en ‘Helden van Hier: Brandweer Antwerpen‘.

1 / 4
‘Kan Iedereen Nog Volgen?’
‘F-16’
‘Helden van de Kinderkliniek’
‘Helden van Hier: Brandweer Antwerpen’
‘Kan Iedereen Nog Volgen?’
‘Kan Iedereen Nog Volgen?’

De wetenschap staat nooit stil, en dat weet Lieven Scheire als geen ander. In zijn programma ‘Kan Iedereen Nog Volgen?‘ geeft hij ons een kijkje in de toekomst. Samen met bekende panelleden presenteert, demonstreert en doceert hij over het leven anno 2019, 2030 of het verre 2050. Vanaf 20 maart kan je elke dinsdagavond om 20u35 mee in zijn glazen bol kijken.

© VTM

‘F-16’
‘F-16’

Hoe het leven van een Belgische F-16-piloot eruitziet, weet bijna niemand. Maar daar komt binnenkort verandering in, want in ‘F-16‘ worden 9 piloten op de voet gevolgd van bij hun trainingen in Kleine-Brogel tot hun acties boven Syrië. Deze unieke reeks over passie, doorzettingsvermogen en het maken van morele keuzes verschijnt vanaf 20 maart om 21u45 op ons televisiescherm.

© VTM

‘Helden van de Kinderkliniek’
‘Helden van de Kinderkliniek’

In ‘Helden van de Kinderkliniek‘ liep een cameraploeg mee in het kinderziekenhuis van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. De reeks laat zien hoe hulpverleners het beste van zichzelf geven om jonge levens te redden en om het verblijf voor de zieke patiënt zo aangenaam mogelijk te maken. Eén ding is zeker: dit is hartverwarmende televisie! Deze moedige kleine helden verschijnen vanaf 21 maart elke woensdagavond om 21u10 op je televisie.

© VTM

‘Helden van Hier: Brandweer Antwerpen’
‘Helden van Hier: Brandweer Antwerpen’

Een werkdag van een brandweerman of -vrouw ziet er nooit hetzelfde uit. In de eerste aflevering van ‘Helden van Hier: Brandweer Antwerpen‘ zien we hoe deze werkkrachten hun leven op het spel zetten na de zware explosie op de Antwerpse Paardenmarkt, waarbij 3 huizen instortten. Hoe die bevrijding juist verliep, zie je vanaf 22 maart om 21u20.

© VTM

Nog meer kijkplezier:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.