Home Lifestyle VREUGDEDANSJE: Samson & Gert organiseren een derde show in het ‘Sportpladijs’

VREUGDEDANSJE: Samson & Gert organiseren een derde show in het ‘Sportpladijs’

Wie neem jij mee?

Kiddo’s uit de nineties, groot nieuws! Speciaal voor zij die twee keer naast een nostalgisch ticket van Throwback Thursday in het ‘Sportpladijs’ met Samson en Gert grepen, organiseert ons favoriete duo een derde feestje. Onze gebeden zijn verhoord!

Yes. Yes. Yes. Samson & Gert staan op donderdag 30 november in het Sportpaleis. Dat doen ze omdat Ketnet de dag erna 20 kaarsjes mag uitblazen. Helaas, vlogen de tickets voor het feestje van het jaar in een mum van tijd de deur uit. Tot grote teleurstelling bij vele Ketnetters boven de 20 jaar.

Maar Samson & Gert zouden Samson & Gert niet zijn, mochten ze dat zomaar aan zich voorbij laten gaan. Daarom organiseert ons favoriete duo een tweede concert. Joepie, jee! Op woensdag 29 november gaat de tweede show door én fans die zich ingeschreven hadden op de wachtenlijst kregen voorang voor de tweede ticketverkoop.

Derde (en laatste?) kans!

Deze ochtend werden ook de laatste tickets voor het tweede optreden verkocht en dit in minder dan vijf minuten. Daarom hebben ze bij Ketnet en Studio 100 besloten om een derde show op maandag 4 december te organiseren. Wil jij dolgraag gaan, maar wist jij nog geen kaartje te bemachtigen? Rep je dan snel naar volgende website! Nog niet gelukt? Registreer je dan zeker op de wachtlijst, want wie weet komt er nog een vierde concert aan. Good luck!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.