Home Lifestyle Food MUST TRY: dit koekjesrecept met maar 5 ingrediënten gaat momenteel viraal

MUST TRY: dit koekjesrecept met maar 5 ingrediënten gaat momenteel viraal

En ook hier zit TikTok voor iets tussen!

koekjes
© Lisa Fotios via Pexels

Na de zogenaamde pancake cereal en een eerder bizarre ijscombinatie gaat er nu opnieuw een lekkernij viraal op TikTok. Zo is er een koekjesrecept dat enorm populair blijkt te zijn. En het is niet moeilijk om te begrijpen waarom, want je hebt er in totaal maar 5 ingrediënten voor nodig. Gaan wij zeker eens proberen!

We durven het bijna niet toe te geven, maar we beginnen TikTok steeds leuker en leuker te vinden. En daar zitten al die waanzinnige foodtrends voor iets tussen. Zo blijkt er nu een koekjesrecept extra populair te zijn. Na de pancake cereal en een eerder vreemde ijscombo begint het bovenste knopje van onze jeans lichtjes te protesteren, maar wij gaan onderstaand recept toch nog proberen!

@foodiesWas not expecting them to taste so good omg 11/10 ? @yumpost ? ##cooking ##baking ##cookies ##foryou ##foryoupage ##fyp ##yummy♬ original sound – everydaychiffon

Een lekker koekjesrecept met een minimum aan ingrediënten? Het zou voor minder viraal gaan! Het recept in kwestie is terug te vinden op het TikTok-acount @foodies en wist ondertussen al 5.7 miljoen hartjes te verzamelen. Al kan je online verschillende varianten van dit recept terugvinden.

Wil je de koekjes zelf een keertje maken? Haal er dan onderstaande ingrediënten bij:

  • 250 gram pindakaas
  • 200 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 1 ei
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 90 gram chocoladedruppels

Vervolgens meng je alle ingrediënten samen, maak je twaalf verschillende hoopjes en schuif je de bakplaat voor zo’n acht tot tien minuten in een voorverwarmde oven (180 graden). Smakelijk! Ben jij trouwens een echte foodie? Dan moet je het account @foodies zeker beginnen volgen op TikTok. Je kan er namelijk nog heel wat andere lekkernijen ontdekken.

Meer leuke bakrecepten met maar weinig ingrediënten? Check dan zeker ZON(DIG)DAG van redactrice Robine:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.