Home Lifestyle Food MUST TRY (of toch liever niet?): deze bizarre ijscombo gaat viraal op...

MUST TRY (of toch liever niet?): deze bizarre ijscombo gaat viraal op TikTok

De ultieme combinatie of laat jij deze trend liever voor wat het is?

ijs
© Christian Bowen via Unsplash

Ze voorspellen extra zonnig weer de komende dagen, dus de kans is groot dat je al een pot ijs in de diepvries hebt liggen. Is dat bij jou alvast het geval? Dan kan je volgende TikTok-trend een keertje proberen, want onderstaande – lichtjes bizarre- ijscombo gaat momenteel viraal op het platform.

Een ijsje op een warme lentedag? Dat moet je ons geen twee keer vragen! Heb jij toevallig een pot ijs met vanillesmaak in huis? Dan kan je onderstaande bizarre ijscombo die momenteel viraal gaat op TikTok eens proberen.

Zoet versus zout

TikTok-gebruiker @himynameissherrie deelde de creatie eind vorige maand al op haar account en op z’n dikke twee weken tijd wist het korte filmpje bijna een half miljoen (!) views te verzamelen. Als je de combinatie zelf een keertje wil proberen, heb je maar drie ingrediënten nodig. De basis voor het recept is vanille-ijs, maar dan komt het. Om haar dessert af te werken, kiest de TikTokker in kwestie voor een aantal rare toppings. Zo neemt ze er geen chocoladesaus of slagroom bij, maar wel olijfolie en roze Himalayazout. Niet meteen een combo die we verwacht hadden…

@himynameissherrieIt’s a family portion, okay? @fashionlush changed my life. ##weirdfoodcombo ##fyp♬ original sound – fashionlush

Op het platform veroorzaakt de ijscombo alvast heel wat commotie. Enkele gebruikers vonden het niet zo lekker smaken, maar anderen waren wél enthousiast. ‘Dit heeft mijn leven veranderd’, klinkt het in enkele van de reacties.

Een journaliste van de Amerikaanse website Buzzfeed deed alvast de test. De eerst hap vond ze een beetje vreemd, maar voor ze het wist had ze heel haar kommetje op. ‘De olijfolie en het vanille-ijs passen erg goed samen. Met elke hap die ik nam, raakte ik er meer en meer verslaafd aan’. De sleutel tot succes ligt volgens haar bij het goed inschatten van de hoeveelheid zout die je kan verdragen. Wat denk je: vanavond zelf eens proberen?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.