Home Lifestyle ZIEN: Maaike Cafmeyer stelt met een hilarisch lied het voorjaar van Eén...

ZIEN: Maaike Cafmeyer stelt met een hilarisch lied het voorjaar van Eén voor

Alle programma's en hun gezichten komen aan bod.

Het voorjaar van Eén belooft weer om van te snoepen te worden. Actrice en eeuwige lolbroek met sappig accent Maaike Cafmeyer laat zich helemaal gaan op de tonen van Laura Tesoro’s ‘What’s The Pressure’.

Dat voorjaarsprogramma’s voorstellen met een droog persbericht niet meteen de leukste manier is, heeft Eén duidelijk gesnopen. De televisiezender besloot dan ook aan niemand minder dan grapjurk Maaike Cafmeyer te vragen om hun voorjaar voor te stellen. De actrice volbracht die taak uiteraard op haar eigen, geniale manier.

Veelbelovend voorjaar

Op de tonen van ‘What’s The Pressure’ liep Maaike in de VRT-gebouwen collega-tv-gezichten tegen het lijf zoals de mannen van ‘Down the road’ met Dieter Coppens, Tom Waes, Steven Van Herreweghe en Annemie Struyf. Allemaal dansen ze vrolijk mee op Maaikes versie van Laura Tesoro’s songfestivalhit.

Hiermee kennen we meteen de programma’s die we dit voorjaar mogen verwachten op Eén. Geen zin om de hele video te bekijken? Your loss, maar dan lijsten we de programma’s maar al te graag even voor je op: ‘Down the road’ met Dieter Coppens, ‘Undercover’ met Tom Waes, het tweede seizoen van ‘Eigen kweek’, ‘De Columbus’ met Wim Lybaert, ‘Het journaal’, ‘Factcheckers’ met Thomas Vanderveken, ‘Het weer’, ‘Happy birthday to Soe’ met Soe Nsuki, ‘Eviva España’ met Annemie Struyf, ‘Van algemeen nut’ met Steven Van Herreweghe, ‘Blokken’ met Ben Crabbé, ‘Is er een dokter in de zaal?’ met Philippe Geubels en uiteraard staat ook ‘Thuis’ weer op de planning.


Meer series om naar uit te kijken: