Home Lifestyle Dieren LOL: deze video bewijst dat katten zich overal kunnen tussen wringen

LOL: deze video bewijst dat katten zich overal kunnen tussen wringen

Of toch bijna overal...

kat
© Chunlea Ju via Unsplash

Dat katten zich graag in hoekjes proppen en in bochten wringen, wisten we uiteraard al. Maar hoe smal mag die ruimte dan juist zijn? Het baasje van Maru en Hana deed de test aan de hand van een simpel, maar geniaal experiment. Kijk zelf maar!

Het experiment op zich was redelijk simpel. Het enige wat de twee katten moesten doen, was heen en weer door een smalle opening lopen. Het baasje van Maru en Hana begon bij 23 centimeter (easy!) en vervolgens werd het gat steeds kleiner. Benieuwd om te zien of de twee poezen zich nog door een spleet van 7 centimeter kunnen wringen? Wij anders wel!

Wij waren trouwens ook niet de enigen die zich afvroegen of de test een succes was. De twee beestjes hebben zo’n 273.000 volgers en hun YouTube-video werd dan ook al meer dan 468.000 keer bekeken (waarvan er zeker twintig views van ons zijn). Nu zijn Maru en Hana duidelijk niet vies van een paar snoepjes, dus wie weet lukt het een iets dunnere kat wél om door de kleinste opening te kruipen. Eens proberen?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: