Home celebs Romina: ‘Het is heel aanlokkelijk om hier bij Jan te komen wonen’

Romina: ‘Het is heel aanlokkelijk om hier bij Jan te komen wonen’

We skypeten met Jan en Romina over hun eerste Australische kerst, de orkaan die Jans huis wegblies en de verhuisplannen.

romina jan

Mocht je in een winterdip zitten, is het misschien geen al te best idee om dit Skype-gesprekje met Jan en Romina te bekijken. De twee genieten momenteel van een hete Australische zomer, en daar word je best jaloers van. Of je moet het net wél bekijken, want van de verliefdheid die de twee uitstralen, kan je alleen maar gelukkig worden.

Iedereen houdt van een goed liefdesverhaal, dus houdt iedereen van Jan en Romina. We vermoedden dan ook dat jullie – net als wij – graag willen weten hoe het koppel het stelt daar in het verre Australië. Hoe was hun eerste kerst samen? Welke cadeautjes gaven ze elkaar? Waar wonen ze nu Jans huis weggewaaid is? En wat zijn de plannen voor 2019? We vroegen het hen via Skype, zij antwoordden met enkele seconden vertraging. Internetverbinding in de outback, weet je wel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: