Home celebs VIDEO: Ben Segers staat plots oog in oog met zijn ex-vriendinnen in...

VIDEO: Ben Segers staat plots oog in oog met zijn ex-vriendinnen in ‘De Laatste 24 Uur’

'Hier kwamen we vroeger na schooltijd om te foefelen', klinkt het bij de acteur.

Vanavond gaan de laatste 24 uur in voor acteur Ben Segers. Nathalie Meskens overvalt haar collega met het slechte nieuws en neemt hem meteen mee om afscheid te nemen van iedereen die hem graag ziet. En met iedereen bedoelt Nathalie ook écht iedereen, want plots staan zijn drie ex-vriendinnen voor zijn neus. ‘Sorry voor het dumpen, Ben.’

Tijdens het programma ‘De Laatste 24 Uur‘ loodst Nathalie Meskens een bekende Vlaming doorheen de laatste dag van zijn of haar leven. Vanavond staan de laatste uren van acteur Ben Segers op het programma. Wanneer Nathalie hem overvalt met de mededeling flitst er meteen een doembeeld van de klassieke koffietafel door Bens hoofd. ‘Mottige sandwiches en filterkoffie: ik mag er niet aan danken’, klinkt het bij de acteur.

Ex-vriendinnen

Dat Ben af en toe voor een grapje te vinden is, weten we allemaal. Maar deze keer draait Nathalie de rollen om. Ze geeft Ben een blinddoek en neemt hem mee naar een oude bekende plaats. ‘We zijn op gras, dat voel ik. Ik vermoed dat we op de berg van het zwembad zijn. Hier kwamen we vroeger na schooltijd om te foefelen‘, vertelt Ben. En jawel, hij heeft het meteen bij het rechte eind.

Voor hem staan drie ex-lieven van Ben, die het plekje ook maar al te goed kennen. Op zijn laatste dag hebben ze alle drie een speciale boodschap voor hun casanova. Yep, Ben is even van de kaart!

‘Ik zien ellie geire’

Naast een verraste Ben krijgen we vanavond ook een emotionele man te zien. Tijdens zijn laatste dag wil hij namelijk eindelijk eens luidop tegen zijn ouders zeggen dat hij ze graag ziet. ‘Of ik mijn ouders ooit al gezegd heb dat ik hen graag zie? Nee, eigenlijk niet.’ Hoog tijd om daar verandering in te brengen. ‘Zulke woorden zijn we hier niet gewoon’, vertelt papa Jan.

© VTM

‘De Laatste 24 Uur’ is vanavond om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.