Home celebs Dit bijzonder verrassende trio presenteert Studio Brussels Music For Life 2018

Dit bijzonder verrassende trio presenteert Studio Brussels Music For Life 2018

Wie kan er volgens jou niet ontbreken?

© VRT

Na twee jaar Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems als presentatoren naar Music For Life te sturen, kiest Studio Brussel nu voor een eerder verrassend presentatietrio.

Na vijf jaar op rij tot het presentatietrio te behoren, was Linde Merckpoel een vaste waarde geworden voor Music For Life. Dat dacht de trouwe luisteraar althans. Maar niets blijkt minder waar. Dit jaar worden Eva De Roo, Michèle Cuvelier en oude rot Otto-Jan Ham naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke gestuurd. Voor zowel Michèle als Otto-Jan is het de eerste keer dat ze onderdeel uitmaken van het Warmste Week-presentatietrio. Verrassend!

Linde schaart zich achter een goed doel

Grote afwezige is Studio Brussel-lieveling Linde Merckpoel. Na vijf keer – slechts een keertje minder dan Siska Schoeters – Music For Life te hebben gepresenteerd, organiseert Linde nu zelf een actie voor De Warmste Week. Dat doet ze voor een zelfgekozen goed doel: Coda vzw, een centrum gespecialiseerd in palliatieve zorgen. In Coda vzw kunnen patiënten in een huiselijke sfeer hun laatste momenten beleven.

Voor haar zelfgekozen goed doel zal Linde een hele week lang zwijgen. Met haar actie ‘Linde zwijgt’ zal ze onder het motto ‘geen woorden, maar daden’ al zwijgend een week lang geld inzamelen vanuit de Sint-Machariuskerk in Gent. Iedereen die wil kan haar actie steunen.

Volg Music For Life van dinsdag 18 december tot en met maandag 24 december live op Eén, Eén+, Canvas en Ketnet.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.