Home Lifestyle Het iconische programma ‘Blind Date’ zoekt nog publiek

Het iconische programma ‘Blind Date’ zoekt nog publiek

Wie wil dit meemaken vanop de eerste rij?

© vtm

Het beste datingprogramma aller tijden komt terug op VTM en jij kan daar bij zijn. ‘Blind Date’ zoekt nog mensen die in het publiek willen zetelen tijdens de opnames.

Iedereen kent ongetwijfeld nog het iconische programma ‘Blind Date’. De spanning die te snijden was als de wand weggleed tussen de twee vrijgezellen, en de beruchte trap waarop ze steevast een paar keer achteruit moesten kijken en zwaaien. Nostalgie ten top!

We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden dat het programma volgend jaar terug op VTM komt. Presentatrice Ingeborg wordt ingeruild voor Nathalie Meskens, maar voor de rest blijft alles hetzelfde. Drie mannen of vrouwen strijden om het hart van een begeerlijke vrijgezel. Ze worden gescheiden door een muur, dus de single heeft geen idee hoe zijn potentiële dates eruitzien.

Heerlijke feelgood televisie

Aan de hand van grappige vragen en verrassende spelrondes moet de kandidaat meer te weten proberen komen over de mensen die aan de andere kant zitten en zo uiteindelijk één iemand kiezen waarmee hij of zij op reis wil gaan. Spannende en heerlijke feelgood televisie.

Wil jij dit vanop de eerste rij zien? Je kan je nu hier inschrijven om een van de opnames bij te wonen. Die vinden op verschillende tijdstippen plaats op 4, 7 en 20 december en op 10, 15 en 19 januari. Je moet even kort uitleggen waarom je er graag zou willen bij zijn en hoeveel tickets – maximum 10 – je wenst. De enige voorwaarde is dat je ouder dan 16 jaar moet zijn. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.