Home Lifestyle 7 manieren om valentijn te vieren in het magische Disneyland Parijs

7 manieren om valentijn te vieren in het magische Disneyland Parijs

Boek vandaag nog snel je trip naar het meest sprookjesachtige pretpark van Europa!

© Disneyland Parijs

Een bezoekje brengen aan Disneyland Parijs is altijd een magische ervaring, maar er op valentijn rondlopen – single of met je geliefde – maakt het sprookjesachtige pretpark nabij de Franse hoofdstad zo mogelijk nóg leuker. Laat deze 7 romantische activiteiten op 14 februari vooral níét aan je voorbijgaan.

1

Start de dag met een royaal ontbijt in de Auberge de Cendrillon

Ontbijten in het bijzijn van je favoriete Disneyprinsessen? Count us in! In de Auberge de Cendrillon (Fantasyland) geniet je van een overheerlijk petit-déjeuner en krijg je de kans om Assepoester en co. te ontmoeten.

.

2

Verzegel jullie liefde met een gepersonaliseerd hangslot

Koppels en besties kunnen hun liefde vereeuwigen door hun namen op een liefdesslot te laten graveren bij Harrington’s Fine China & Porcelains (Main Street, U.S.A.) en Merlin l’Enchanteur (Fantasyland).

.

3

Waan je Jack Sparrow op het schip uit ‘Pirates of the Carribean’

Zijn jullie eerder avontuurlijk aangelegd? Waag je dan aan een cruise met het schip uit ‘Pirates of the Carribean’ (Adventureland).

.

4

Speel de legendarische kusscène uit ‘Lady & de Vagebond’ na bij Pizzeria Bella Notte

Geen scène zo iconisch als ‘de spaghettikus’ tussen Lady en de Vagebond in de gelijknamige film uit 1955. Bij de charmante bistro Pizzeria Bella Notte (Fantasyland) kan je de befaamde scène naspelen, met spaghetti of met pizza in de vorm van het hoofd van Mickey Mouse.

.

5

Trek je terug in de Celestia Spa in het Disneyland Hotel

Even ontsnappen aan de drukte van het pretpark kan in de Celestia Spa in het Disneyland Hotel. Laat jullie verwennen met een massage, facial of mani- en pedicure.

.

6

Vergaap je samen aan de pracht van de Disney Illuminations-show

Het kasteel van Doornroosje moet zowat het meest gefotografeerde gebouw van Disneyland Parijs zijn. Zowel overdag als ‘s avonds, want dan is het roze kasteel het decor voor de avondshow Disney Illuminations ( Main Street, U.S.A.). Denk vuurwerk, projecties, lichten en speciale effecten. Sprookjesachtiger wordt het niet!

.

7

Voor de ‘Solo’-avonturiers…

Ook singles komen op valentijn aan hun trekken in Disneyland Parijs. Chewbacca, een van de meest legendarische strijders van de Galaxy, staat je op te wachten voor een grote Wookie-knuffel (Production Courtyard, Parc Walt Disney Studios). Cute!

.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.