Home Lifestyle DROOMJOB: word roadie op Couleur Café en loop Craig David tegen het...

DROOMJOB: word roadie op Couleur Café en loop Craig David tegen het lijf

Na je shift van 10u tot 15u mag je als VIP verder genieten van het festival!

© Benjamin Struelens voor Couleur Café

Accent zoekt een geluksvogel om een absolute droomvacature in te vullen. Het Brusselse festival Couleur Café, dat volgende week plaatsvindt, zoekt voor zaterdag een backstage roadie die na een shift van vijf uurtjes een VIP-ticket voor de rest van de dag in handen krijgt.

Werken op een van de gezelligste festivals van België, voortdurend goede muziek en blije mensen rondom je, een mooi loon én een gratis festivaldag achteraf: kan het nog beter? Tuurlijk wel, want doordat je als backstage roadie werkt, loop je ook nog eens de kans om Craig David in real life en van dichtbij te spotten. Of heb je ‘t misschien meer voor de Belgische Tamino, of Zwangere Guy van Niveau 4? Zij zijn er allemaal bij op zaterdag 29 juli.

Work hard, play hard

We moeten er wel bij zeggen dat backstage roadie zijn geen makkelijke job is. Je moet zware instrumenten en andere apparatuur dragen, snel werken en georganiseerd zijn. En laat ons niet vergeten dat Frank en co een dikke dertig graden voorspellen voor volgende week. Maar hé, voor Craig moet je iets over hebben, toch?

Aangezien het festival in Brussel is, moet je je verstaanbaar kunnen maken in het Nederlands en het Frans. De vacature is bovendien enkel voor meerderjarigen. De geluksvogel die de job krijgt, begint om 10u en klokt uit om 15u, waarna hij of zij als VIP op het festival mag blijven. Solliciteren doe je op de website van Accent. Invullen maar!

Meer over de festivals: