Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’: deze kandidaten blijven nog samen na het experiment

‘Blind Getrouwd’: deze kandidaten blijven nog samen na het experiment

Vorige week gingen Tatiana en Lothar al hun eigen weg en vanavond was het aan de andere koppels om een keuze te maken.

‘Blind Getrouwd’ zit erop. Vorige week was het beslissingsmoment van Tatiana en Lothar al aangebroken en kozen zij ervoor om elk hun eigen weg te gaan. In de aflevering van vanavond zijn de resterende drie duo’s aan de beurt en kiezen zij of ze ook na het experiment getrouwd willen blijven.

2 / 3
Laura & Sonny
Winnie & Jonah
Christophe & Nick
Laura & Sonny
Laura & Sonny

Al vanaf het begin van de aflevering is het duidelijk dat Laura en Sonny eerder neigen naar een nee. Zo kan het duo tijdens een koffiedate maar moeilijk raakvlakken opsommen en daarnaast geven ze zelf toe dat ze het beiden steeds minder en minder zien. Het lijkt er wel op dat Laura nog wil blijven vechten, maar eens het beslissingsmoment aangebroken is, krijgen we al snel duidelijkheid. De twee zien geen toekomst in hun relatie en besluiten om niet getrouwd te blijven na het experiment.

Winnie & Jonah
Winnie & Jonah

Geen twijfels bij Winnie en Jonah, en dat komt ook niet als een verrassing. Al vanaf in het begin zaten de twee op een roze wolk en daar blijven ze ook na het experiment mooi zitten. Ondanks dat ze samen al enkele moeilijke momenten gehad hebben, kiezen ze vastberaden voor het elkaar en het avontuur dat nog komen zal. Jonah heeft in Winnie zijn laatste puzzelstukje gevonden en ook Winnie geeft toe dat ze door het programma de liefde van haar leven gevonden heeft.

Christophe & Nick
Christophe & Nick

Televisiekijkend Vlaanderen is al wekenlang kaarsjes aan het branden voor Christophe en Nick. De band die zij samen hadden was uniek, maar helaas werd ook hier het plaatje nooit compleet. Zij gaan na vanavond elk hun eigen weg, maar niet voor ze ons nog een laatste keer weten te ontroeren. De hoeveelheid respect, begrip en geduld die ze voor elkaar hebben, is ongezien en iets waar ze terecht heel trots op mogen zijn. Wij voorspellen dan ook dat er na de aflevering nog heel wat traantjes zullen vloeien op Twitter…

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.