Home Lifestyle INSCHRIJVEN MAAR: er komt sowieso al een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’

INSCHRIJVEN MAAR: er komt sowieso al een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Singles kunnen zich nu al inschrijven op de website van VTM.

blind getrouwd
© VTM

Het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zit er nog niet op of ze zijn bij VTM al op zoek naar nieuwe kandidaten. Op hun website lanceerden ze namelijk een oproep waarbij singles zich nu al kunnen inschrijven voor de komende editie. Vrijgezellen, waag jullie kans!

Wie er samen blijft in het huidige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is voorlopig nog niet bekend. Er staan nog twee afleveringen op de planning, maar wij hebben enkele weken geleden een poll op poten gezet waarbij we jullie om jullie mening vroegen. In totaal werd er meer dan 31.000 keer gestemd en volgend resultaat kwam alvast uit de bus.

Zo hebben jullie het meeste vertrouwen in Winnie en Jonah. 45% denkt namelijk dat zij getrouwd zullen blijven. Ook Christophe en Nick zijn kanshebbers. Zij overtuigden zo’n 37%. Voor de andere twee koppels ziet het er iets minder goed uit. Laura en Sonny wisten slechts 16% van de stemmen te verzamelen en Tatiana en Lothar eindigen op de laatste plaats met 2%.

Wat het resultaat ook mag zijn, het is aan jullie om eventueel het tegendeel te bewijzen. Geloof jij rotsvast in het concept en ben je single? Dan kan jij je vanaf nu inschrijven op de website van VTM. De enige voorwaarde is dat je ouder moet zijn dan 25 jaar. Succes allemaal!

Lees ook: