Home Lifestyle Food UITGETEST: de gloednieuwe foodbox van het culinaire platform 15gram

UITGETEST: de gloednieuwe foodbox van het culinaire platform 15gram

Veggie, one pot, supersnel, Vlaams of slank & gezond? You name it, de 15gram Foodbox has it!

© 15gram

15gram kwam met een geniaal idee op de proppen. Het culinaire platform biedt op zijn website heel wat recepten en blogposts aan en wil nu koken nóg makkelijker maken. Wij testten de 15gram Foodbox voor jullie uit.

Het culinaire platform 15gram biedt op zijn website meer dan 2000 recepten en maar liefst 300 blogposts aan. Maar wat nóg handiger is, is natuurlijk om de ingrediënten die je nodig hebt gewoon in je koelkast getoverd te krijgen. Ook daar zorgt 15gram sinds half augustus voor. Zo wordt lekker koken nóg makkelijker.

Wat?

Elke week stelt 15gram negen lekkere, niet te ingewikkelde gerechten voor waaruit je er drie kan kiezen. Veggie, one pot, supersnel, Vlaams of slank & gezond? You name it, 15gram has it! De recepten staan superduidelijk uitgelegd waardoor zelfs de grootste keukenkluns een keukenprins(es) wordt. De seizoensgebonden verse producten zitten bovendien in de geleverde doos opgedeeld per recept. Superhandig!

Hoe?

Kies drie van de negen gerechten uit het weekmenu. De ingrediënten en receptkaarten worden telkens op maandag geleverd. Je kan bestellen voor 2, 3 of 4 personen. De prijzen zijn respectievelijk € 49, € 59 en € 69.

Korting!!

15gram geeft je € 15 korting op je eerste foodbox. Neem een kijkje op de website om je kortingscode te krijgen!