https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle UH-OH: vandaag is het de populairste dag om vreemd te gaan

UH-OH: vandaag is het de populairste dag om vreemd te gaan

Unfaithful Friday... Wij blijven vanavond toch maar thuis.

Pas op! Het is vandaag Unfaithful Friday, de dag waarop de meeste mensen vreemdgaan. Sluit je vriendje op in de kelder en zeg je plannen voor vanavond maar af.

De site voor buitenechtelijke slippertjes Illicit Encounters onderzocht welke dag het populairst is om je partner te bedriegen. Wat blijkt nu? Vandaag is die doemsdag! Ze doopten 17 november dan ook onmiddellijk om tot Unfaithful Friday. Ai ai ai!

Kerstperiode

Ze ondervraagden meer dan 500 overspelige personen en meer dan 80 % van hen gaf aan vandaag plannen te hebben om vreemd te gaan. Waarom is vandaag zo populair om een affaire te beginnen? Wel, de kerstperiode breekt bijna aan en in die vredige tijd durven de meeste mensen geen misstap te begaan. Het is dan ook vaak te druk om er een tweede op na te houden. Kerstshoppen, al die etentjes en familiebezoeken, wanneer heb je dan tijd om ook nog eens een scheve schaats te rijden?

Waarschuwing

De laatste weken van november ziet de overspelsite hun aantal bezoekers dan ook telkens dramatisch stijgen met maar liefst 30 % tot zelfs 50 % (!) in vergelijking met bijvoorbeeld begin november of een willekeurige andere maand. Een gewaarschuwd vrouw is er drie waard!

Lees ook: