Home Lifestyle Ging je trouwen en valt jouw huwelijk in het water? Deze Facebookgroep...

Ging je trouwen en valt jouw huwelijk in het water? Deze Facebookgroep beantwoordt al je vragen

Advies voor bruidjes in spe.

Trouwen
© Pexels

Stond jij op trouwen, maar valt jouw huwelijk in het water? Om jou een handje te helpen, richtte online eventplatform Salino een Facebookgroep op om steun en advies te geven aan bruidjes in spe.

‘Help, ik heb een feest gepland in mei. Moet ik dit al cancelen?’ of ‘Mag ik in beperkte kring nog een trouwfeest organiseren?’. Deze en alle andere vragen probeert het team achter online eventplatform Salino te beantwoorden in een gesloten groep op Facebook. Want ja, als bruid in spe zit je ongetwijfeld met een hele hoop vragen over je huwelijk.

Ook als je zelf in de eventsector werkt en je een heleboel annulaties ziet binnenstromen, roept het platform op om de handen (virtueel) in elkaar te slaan en te verenigen. Want ook al valt je huwelijk nu misschien in het water, in de toekomst moet je trouwfeest nog steeds één van de mooiste dagen van je leven worden, en daar wil Salino dus met veel plezier bij helpen. En hey, wedden dat je door deze foto’s plots beseft dat een winterhuwelijk zo slecht nog niet is?

Lees ook: